Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek

Oscar Wilde

“Wees jezelf… alle anderen zijn al bezet!”

“Ik ben een nierpatiënt met een gedoneerde nier.
In periodes met veel stress spelen mijn nier-waarden weleens op.
Niet alleen raken de waarden gekalmeerd met homeopathie, de consulten met Cedi zijn steeds zeer verhelderend. Ze werkt grondig en diepgaand, kijkt naar wat er speelt en vertelt eerlijk wat je kunt verwachten. Ze legt hart en ziel in haar werken met jou als mens.
De homeopathische consulten hebben me anders laten nadenken over mezelf, over mijn lichaam en mijn geestestoestand. Ik heb mezelf beter leren kennen, beter geleerd naar signalen te luisteren en verbanden leren leggen.
Met voeding was ik nooit zo bezig. Cedi wijst mij op dingen waar ik op kan letten. In mijn voedingswijze ben ik bewuster geworden en ben ik meer dingen gaan uitproberen.“
Touria

“CHAPEAU CEDI
De juiste woorden op het goede moment. De goede diagnose op het juiste moment.
Cedi, jouw toewijding aan de uitoefening van je vak, het meedenken en bovenal luisteren gaf jou de mogelijkheid het juiste middel voor te schrijven en mij te laten terugkeren naar wie ik hoor te zijn.
Ik heb ontzettend veel van je geleerd: net even anders naar de omstandigheden kijken, als je nu zus en zo doet is dat dan niet beter voor je? Niet beslissen voor me maar na laten denken. Steeds weer die vraag: hoe voelt dat? In het begin heel moeilijk om te beantwoorden maar je maakte me duidelijk dat dat de basis is, daar draait het om. Die vraag leert je naar je eigen lichaam te luisteren en ernaar te handelen.
Je houding is professioneel, warm en integer, met een ondertoon van vriendschap en daardoor is het makkelijk op alle gevoelens te uiten. Dank je wel voor je tomeloze inzet en wijze lessen.

Wilma

Toen ik drie jaar was, nam mijn moeder me mee naar Cedi. Ik had steeds de longen vol, bronchitis. Dankzij de korrels van Cedi ben ik helemaal van de antibiotica afgekomen. Toen ik naar de brugklas van het vwo ging, zat ik niet lekker in mijn vel. Als er een opmerking tegen me gemaakt werd, als geintje, nam ik het verkeerd op. Ik piekerde, voelde me eenzaam en kon niet goed slapen.

Toen ik met Cedi ging praten, ben ik het daarna in de klas anders gaan aanpakken. Ik stap nu zelf op mensen af, praat met ze, ben rustiger geworden en slaap beter.

Sami

Mijn kind van 14 is tien jaar geleden gediagnosticeerd met klassiek autisme. Hij kende in die tijd een grote geestelijke rusteloosheid; moest constant bewegen, lopen en zijn denken herhaalde zich telkens. Hij kon daardoor ’s avonds moeilijk inslapen en was erg moe overdag.

We zijn toen door een vriendin op Cedi gewezen. Homeopathie heeft hem sindsdien rust gebracht. Als er veranderingen aanstaande waren heeft homeopathie steeds geholpen moeilijke hobbels te nemen en zijn leefwereld te verbreden. Hij gaat met plezier naar school, een reguliere middelbare opleiding, iets wat wij in het begin voor onmogelijk hadden gehouden.

Geert-Jan

De eerste twee jaar van mijn kind van 8 zijn goed verlopen. Daarna kreeg hij steeds meer last van angstaanvallen en spijsverteringsproblemen. Hij ontwikkelde op school een grote taal- en rekenachterstand. Later bleek dat hij dyslectisch was en werd hij met PDD-NOS gediagnosticeerd.

Hij is sinds een jaar nu bij Cedi homeopathisch behandeld en het gaat veel beter. Op school en thuis. De gesprekken verliepen moeiteloos, terwijl hij niet zo gemakkelijk met mensen spreekt. Hij gaat zonder problemen slapen, is niet meer zo angstig en zijn ontlasting is enorm verbeterd. We zijn er nog niet, maar op school zien ze dat hij met sprongen vooruit gaat.

Walter

Samen met mijn twee kinderen van 8 en 10 jaar ben ik naar de homeopathie praktijk van Cedi gegaan omdat we allemaal sterk uit balans zijn geraakt tijdens scheidingsperikelen. Bij mijn oudste speelden allergie, eczema en gedragsproblemen, bij mijn jongste groot verdriet, angsten en woedeaanvallen. Ik ben astmatisch, met spanning in mijn kaak en op mijn borst, heb hevige menstruaties en allergie. Cedi heeft mij en mijn kinderen rust en kracht gegeven tijdens het gedoe met de scheiding.
De homeopathie is in staat gebleken de allergie en eczema te verhelpen en de angst, verdriet en woede een plaats te geven.
Ik word minder snel geraakt door de onzin om me heen. We zijn alle drie sterker; ’t venijn gaat eruit. Hoe: met eenvoud. Het kost weinig energie om in gesprek te zijn. Cedi heeft vriendelijke en aangename belangstelling. Er is veiligheid in het gesprek, want ik mag mijn dingen ook bij mij houden. En toch is dat voldoende om ons weer recht te zetten en in onze kracht te komen.

Lara

Spoorlaan 2a | 2411 ER Bodegraven | 0172-652600| cedi@praktijk-homeopathie.nl | KvK 56440472