Homeopathisch ontstoren….. Hoe doe je dat?

Regelmatig komt de vraag voorbij wat het homeopathisch ontstoren van vaccinaties nu precies inhoudt. Ontstoren of ontgiften is het lichaam helpen zich te ontdoen van een ziekmakende impuls die zich heeft ‘vastgezet’ in je systeem: in je gedachten, je emoties en je lichaam. Het homeopathische medicijn help met een doeltreffende, zachte kracht om te kunnen genezen van ziekte. De wijze waarop dit gebeurt is zo natuurlijk dat je er sterker uit te voorschijn komt. De ziekte wordt niet onderdrukt, of met veel geweld het lichaam uit-gewerkt, maar met mildheid door-gewerkt. Zoals een kind liefdevol verpleegd wordt tijdens het doormaken van een kinderziekte en daarmee een nieuwe stap in zijn groei kan maken. Met vertrouwen in eigen kunnen.

Hoe werkt dat?
Een manier is 2x per week de inname van een een of meer vaccins, op homeopathische wijze verdund en geactiveerd, in 4 oplopende potenties of sterktes. Zo’n ontstoringskuur duurt 4 of 8 weken, afhankelijk van de aard van de te behandelen klachten en van de vitaliteit van je kind. 


In mijn praktijk werk ik op een andere dan bovenstaande wijze met ontstoren. Zonder de inname van de (homeopathisch geactiveerde) vaccinatiestoffen. Wel met een homeopathisch medicijn dat op de specifieke klachten is afgestemd.
De toekomst van de gezondheidszorg zal veel persoonlijker zijn afgestemd dan nu het geval is. Mensen zullen geholpen worden gezond te blijven en gezond te worden op een op het individu ingestelde manier. 
Homeopathie werkt al op deze wijze ! Als homeopaat is mijn doel goed te luisteren naar uw klachten en problemen. Het begrijpen van de symptomen leidt naar de oorzaak van het lijden, ziek voelen of vastzitten in een patroon waar je uit wilt. Het homeopathisch medicijn helpt vervolgens op milde wijze de stoorzender te ontstoren. Precies op jou afgestemd en op wat jij nodig hebt om gezond te worden.